top of page

Behandeling

Hoe ziet een behandeling eruit?

 

Tijdens ons eerste gesprek neem ik de tijd om te kijken wat de (hulp)vraag is en wat de verwachtingen zijn. Daarnaast worden verschillende vragen gesteld met betrekking tot de gezondheid om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen en de behandeling hierop aan te laten sluiten. Vervolgens word je gemasseerd, tenzij een behandeling niet wenselijk blijkt. Dit kan het geval zijn bij een medische aandoening, of bij koorts of griep (bij twijfel raadpleeg altijd uw huisarts of neem contact op met mij).

In het nagesprek is er tijd om stil te staan bij wat je gevoeld en ervaren hebt tijdens de massage. In overleg met jou wordt besproken of en hoe een eventueel vervolg(behandelplan) eruit ziet.  

                                                

Over het algemeen zijn er 3 tot 8 sessies nodig, afhankelijk van de hulpvraag.  Je kunt natuurlijk ook gewoon éénmalig een massage afspreken, om weer eens stil te staan bij jezelf.

 

Een behandeling duurt in totaal ongeveer 1¼ uur. Vanwege het intakegesprek kan de eerste behandeling iets langer duren (max.2u)

 

Elke vervolgsessie begint met een kort voorgesprek, hierin wordt besproken hoe het na de vorige behandeling is gegaan en hoe het nu is. De massage die volgt wordt hierop afgestemd en is er tijd voor een nagesprek.

De behandelingen worden regelmatig geëvalueerd.

bottom of page